Arvosteluja meistä

MTV3:n Sivumaku-blogi:
”En muista koskaan nähneeni kanaa fine dining- tms. raflojen listalla, koska kana/broileri on varsin tylsä raaka-aine, vaikka taipuukin moneen kotiruokaan ja on kokkailussa hyvin helppo. Los Pollos nyhtää siitä kaiken hyvän irti ja osoittaa samalla, miten tympeästi olemme sitä tähän asti kohdelleet. On yhden käden sormilla laskettava määrä, kun olen saanut ravintolassa kanaa tai broileria, joka ei ole kuivaa. Käykääpä tsekkaamassa, millaista sen kuuluisi olla!”

Lue koko blogikirjoitus täältä.

Aamulehti arvosteli ravintolan tuoreeltaan avajaisten jälkeen:
Los Pollos yllättää iloisesti, mutta huomion varastavat lisukkeet.
Lue koko arvostelu täältä.

Ruokabloggaaja Emmi Nuorgam:
Los Pollos — Kaupungin parasta kanaa.
Lue koko blogikirjoitus täältä.