Uusi fast casual -ravintola Koskikeskukseen

Laadukkaaseen ja maukkaaseen pikaruokaan erikoistunut kanaravintola Los Pollos avataan maaliskuun alussa Otavalantunneliin Koskikeskukseen.

Tyylinä on fast casual, eli laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa rivakasti ja raikkaissa puitteissa. Annokset tilataan kassalta ja nautitaan joko ravintolassa tai napataan mukaan. Take away -puoleen panostetaankin kovasti.

Los Pollosin päätuote on erilaisine lisukkeineen tarjottava grillattu kana, mutta siivekkäästä voidaan valmistaa myös muita annoksia. Los Pollos tuleekin tarjoamaan grillattua siivekästä monessa muodossa: ylikypsänä ja revittynä maissileivän välissä, patongin sisään kastikkeineen kätkettynä.

Los Pollos panostaa myös raaka-aineiden eettisyyteen ja lähituotantoon.

Eettisemmällä ruokinnalla taataan lihan laatu ja valmistustekniikalla oikea kypsyys. Avotulella kypsentäminen antaa kanalle myös ainutlaatuisen aromin.

Lisukkeissa löytyy kanan rinnalle raikkaita, hapokkaita ja kevyitä vaihtoehtoja. Juomapuolella tulee olemaan erilaisia virvokkeita tavallisista vähäsokerisiin vaihtoehtoihin sekä kanan kylkeen mainiosti istahtaviin oluisiin sekä viineihin.